Επιλέξτε e-bill και κερδίστε πλούσια δώρα!

Μεγάλη Κλήρωση e-bill!

 

Ενεργοποιήστε το e-bill σήμερα, μπείτε αυτόματα στην κλήρωση και μπορεί να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα μοναδικό nrg Smart Home Kit συνολικής αξίας 114€Πολλαπλασιάστε τις συμμετοχές σας στο διαγωνισμό, ενεργοποιώντας το e-bill για όλες τις παροχές που έχετε στην nrg! Μετατρέψτε τις απλές συσκευές σας σε «έξυπνες», αποκτήστε τον έλεγχό τους από το κινητό σας από όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε και προσαρμόστε τις αυτόματα σύμφωνα με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις σας με ένα κλικ!

 

Επιλέξτε e-bill σήμερα και βγείτε κερδισμένοι!

Κερδίστε το nrg Smart Home Kit!

 

smart home kit

 

 

Το nrg Smart Home Kit περιλαμβάνει:

  • Μια έξυπνη Πρίζα Gosund

  • Μια έξυπνη Διπλή Πρίζα Gosund

  • Δύο έξυπνες Λάμπες RGBW Gosund

  • Μια έξυπνη Ταινία Led Smart Light Strip 2.8m USB Gosund

  • Ένα έξυπνο Πολύπριζο Gosund

Επιλέξτε e-bill και κερδίστε πολλαπλά!

Με την ενεργοποίηση του e-bill, μέσω του mynrg, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να λαμβάνετε ψηφιακά τον λογαριασμό σας, απολαμβάνοντας τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει η υπηρεσία!

 

NRG

Ευκολία – Εξοφλήστε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια τους λογαριασμούς σας, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη και αναλυτική εικόνα όλων των πληρωμών που έχετε πραγματοποιήσει για την εκάστοτε παροχή.

NRG

Ταχύτητα – Λαμβάνετε το λογαριασμό σας απευθείας στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής mynrg. Μπορείτε να τον εξοφλήσετε άμεσα, όποτε θελήσετε, σε μόνο λίγα λεπτά.

NRG

Διπλάσιους πόντους – Εξοφλώντας το λογαριασμό σας μέσω e-bill κερδίζετε διπλάσιους πόντους Smart, κάθε μήνα, για όσο συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε.

περιβάλλον nrg

Περιβάλλον – Συμβάλλετε κι εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος καταργώντας τη χρήση έντυπου λογαριασμού. Η διαδικασία ενεργοποίησης του e-bill είναι απλή και γρήγορη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απολαμβάνετε κι  εσείς τα προνόμια που σας παρέχει η υπηρεσία:

 

ebill steps

 

- Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή mynrg πατήστε εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας.

- Όροι και προϋποθέσεις της κλήρωσης εδώ

 

Μεγάλη Κλήρωση e-bill!

Ενεργοποιήστε το Ε-Βill σήμερα και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση και μπορεί να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα μοναδικό nrg Smart Home Kit από τη GOSUND συνολικής αξίας 114,02€! Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα το σπίτι σας σε ένα πραγματικό «έξυπνο σπίτι»  αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο των συσκευών σας από το κινητό σας, από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε!

 

kit

Το nrg Smart Home Kit από τη GOSUND περιλαμβάνει:

  • Μια Smart Πρίζα GOSUND
  • Μια Smart Διπλή Πρίζα Gosund
  • Δύο Smart Λάμπες RGBW Gosund
  • Μια Smart Ταινία Led Smart Light Strip 2.8m USB Gosund
  • Ένα Smart Πολύπριζο Gosund

Μάθετε περισσότερα