ΔΩΡΕΑΝ

75€

ΣΥΝΔΡΟΜΗ

nrg prime

Αποκτήστε πράσινο πιστοποιητικό για το σπίτι σας και συμβάλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος με μόλις 1€/μήνα

Το θέλω Αν είστε υφιστάμενος πελάτης, κάντε κλικ εδώ
Χρήσιμα Έγγραφα
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ:

Χρέωση Προμήθειας: 1,18€ x M.T.A + 0,0236€/kWh

 

Η χρέωση ηλεκτρικής ενέργειας του Προγράμματος καθορίζεται βάσει της εκάστοτε πρώτης δημοσιευθείσας από τον ΑΔΜΗΕ Μεσοσταθμικής Τιμής Αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας «Μ.Τ.Α.», η οποία δημοσιεύεται μηνιαίως και απολογιστικά εδώ .

 

Συνδρομή prime: 75€, εφάπαξ στον 1ο λογαριασμό

ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΑΞΙΑΣ 75€!

Ισχύει για νέες εγγραφές από 21/10/2022 έως 31/3/2023

 

Πάγιο: 5,5€/μήνα

  • Έκπτωση παγίου με ενεργοποίηση e-bill: -1€ /μήνα
  • Έκπτωση παγίου με ενεργοποίηση πάγιας εντολής: -2€/μήνα
  • Έκπτωση παγίου με ενεργοποίηση e-bill και πάγιας εντολής: -3€/μήνα

Για να ενεργοποιήσετε το e-bill, μπείτε στο mynrg και επιλέξτε e-bill από τις ρυθμίσεις. Δείτε αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση του e-bill εδώ.

 

Το μηνιαίο πάγιο αφορά 30 ημερολογιακές ημέρες. Η χρέωση 1,18€ M.T.A. + 0,0236€ αφορά το ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου.

 

Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή εξόφλησης λογαριασμού. 

 

Για να ενεργοποιήσετε την πάγια εντολή για την παροχή σας, θα χρειαστεί να μεταβείτε στο web banking της τράπεζάς σας και με την χρήση του κωδικού πληρωμής (RF) που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού σας να ενεργοποιήσετε την πάγια τραπεζική εντολή. Η διαδικασία ενεργοποίησης της πάγιας εντολής πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος. Για περαιτέρω διευκρινήσεις και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε κατά την διαδικασία ενεργοποίησης, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας.
 

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ:

Άλλα προϊόντα

nrg adapt other products
Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή
Μάθετε περισσότερα