Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη!

Το 2022 είναι χρονιά σταθμός για την nrg, αφού συμπληρώνουμε 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε με εκδηλώσεις και δράσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μοιράζοντας 10 χιλιάδες ευρώ σε 10 κληρώσεις για 10 τυχερούς! 1.000€ μετρητά την ημέρα για 10 νικητές σε καθημερινή κλήρωση!

10 έως και 18 Σεπτεμβρίου, θα βρισκόμαστε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και όπως πάντα, στο κατάστημά μας στην οδό Ελ. Βενιζέλου 18 στο κέντρο της πόλης, που φέτος γιορτάζει και τα πρώτα του γενέθλια!

Η παρουσία της nrg στη Θεσσαλονίκη

10-18 Σεπτεμβρίου – Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης | Περίπτερο 10 «Ενέργεια», Θέση 32. 

Η nrg, με ένα ξεχωριστό περίπτερο, προσκαλεί τους επισκέπτες σε έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας στο… σπίτι! Σε έναν οικείο και φιλόξενο χώρο, με την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου σπιτιού, παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διαθέτει η nrg για την ενέργεια στο σπίτι: Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο, λύσεις Ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, Φωτοβολταϊκά για τη στέγη, και φυσικά λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και συμβουλές για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής μέσα στο σπίτι, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και το διαδραστικό παιχνίδι SaveYour nrg που δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν 1.000€ την ημέρα στην καθημερινή κλήρωση!

10-11 Σεπτεμβρίου και 17-18 Σεπτεμβρίου – Ένας ολόκληρος κόσμος ενέργειας, στην Πλατεία Αριστοτέλους

Με εορταστική διάθεση, θα μας βρείτε τα Σαββατοκύριακα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, να συζητήσουμε για τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και φυσικά να παίξουμε μαζί το διαδραστικό παιχνίδι, SaveΥour nrg που θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση για τα 1.000€ την ημέρα!

 

15 Σεπτεμβρίου – Γενέθλια nrg store Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του nrg store στη Θεσσαλονίκη! Με εορταστική διάθεση, μουσική, δώρα και πολλές εκπλήξεις, μαθαίνουμε και για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από το παιχνίδι SaveYour nrg!

Save Your nrg

 

Δηλώστε συμμετοχή στο παιχνίδι εξοικονόμησης ενέργειας, για να λάβετε μέρος στην καθημερινή κλήρωση.

Πως μπορείτε ένα συμμετέχετε;
Παίζοντας το διαδραστικό παιχνίδι SaveYour nrg, μέσα σε ένα ψηφιακό ενεργειακό σπίτι και απαντώντας σε ερωτήσεις γύρω από την εξοικονόμηση ενέργειας. 

Που μπορείτε να συμμετέχετε; 
Σε ένα από τα 3 σημεία που θα βρισκόμαστε 10 -18 Σεπτεμβρίου! 

  • Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – 10 -18 Σεπτεμβρίου, στο Περίπτερο 10, Θέση 32
  • Στην Πλατεία Αριστοτέλους τα Σαββατοκύριακα – 10 -11 Σεπτεμβρίου και 17-18 Σεπτεμβρίου
  • Και φυσικά όπως πάντα, στο κατάστημα της στην Ελ. Βενιζέλου 18 στο κέντρο της πόλης!

Πως μπορείτε να αυξήσετε τις συμμετοχές σας;
Θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον 10 συμμετοχές, εάν επισκεφθείτε ένα ακόμα σημείο της nrg στην πόλη! Σε κάθε σημείο που επισκέπτεστε επιπλέον, λαμβάνετε άλλες 10 συμμετοχές και πολλαπλασιάζετε την πιθανότητα να κερδίσετε 1.000 μετρητά την ημέρα!