Η λογική λέει nrg και για το έξυπνο σπίτι!

Ο απόλυτος έλεγχος του σπιτιού σας απ’ όπου κι αν είστε, με τη μοναδική εφαρμογή της nrg!

allSmart HΟΜΕ, powered by nrg: η Smart Home εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποκτήσετε τον έλεγχο του σπιτιού σας από το κινητό σας, από όπου και αν βρίσκεστε! 

Η μοναδική ολοκληρωμένη υπηρεσία Smart Home που προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης πάνω από 25 έξυπνων συσκευών διαφορετικών μαρκών, όλες συμβατές με την ίδια εφαρμογή! Αποκτήστε εντελώς δωρεάν, νέες δυνατότητες στο σπίτι σας για μέγιστη ασφάλεια, άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία!

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, εντελώς δωρεάν!

app store       google play

Τι σημαίνει, να αποκτήσω τον έλεγχο του σπιτιού μου από μία εφαρμογή;

 • Σκεφτείτε να είχατε ένα βοηθό μέσα στο ίδιο σας το σπίτι που είναι πάντα δίπλα σας, σας ακούει και καλύπτει τις ανάγκες σας.
 • Σβήνει τα φώτα όταν δεν τα χρειάζεστε, τα ανοίγει όταν μπαίνετε στο σπίτι και ετοιμάζει τον καφέ σας την ώρα που εσείς θέλετε.
 • Σκεφτείτε να σας παρέχει τέτοια ασφάλεια, ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε εάν έχετε αφήσει κάποια συσκευή αναμμένη όταν έχετε φύγει από το σπίτι και να μπορείτε να την απενεργοποιήσετε απομακρυσμένα.
 • Να σας στέλνει ειδοποίηση εάν κάπου στο σπίτι σας υπάρχει μια διαρροή νερού ή αν κάποια πόρτα έχει ανοίξει, ενώ εσείς είστε διακοπές.

Αυτός ο βοηθός δεν είναι κάποιο ρομπότ επιστημονικής φαντασίας. Είναι η μοναδική εφαρμογή allSmart HOME powered by nrg, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν σήμερα κιόλας, για Android και iOS συσκευές.

Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής

 • Υποστήριξη 25+ συσκευών από διαφορετικούς προμηθευτές.
   
 • Ασφάλεια, έλεγχος, άνεση, οικονομία και διαχείριση ενέργειας μέσα από μια μόνο ενιαία εφαρμογή.
   
 • Προστασία και έλεγχος των προσωπικών σας δεδομένων.
   
 • Αναλυτικά δεδομένα και γραφήματα κατανάλωσης ενέργειας των συσκευών που χρησιμοποιείτε.
   
 • Άμεση υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο από την εξειδικευμένη ομάδα της nrg!

Πάνω από 25 έξυπνες συσκευές διαφορετικών μαρκών συμβατές με την ίδια εφαρμογή!

Η εφαρμογή allSmart HOME powered by nrg, είναι η μόνη εφαρμογή που υποστηρίζει συμβατότητα μεγάλου αριθμού συσκευών από διαφορετικές και μεγάλες μάρκες, των πιο ανεπτυγμένων αγορών Smart Home στον κόσμο.  

Amazon, Google, Gosund, Lifx, Since IOT και πολλές άλλες μάρκες, όλες στον έλεγχο σας από την ίδια εφαρμογή! Ξεχάστε τη χρήση πολλαπλών εφαρμογών και ξεγνοιάστε μια και καλή για όλο τον έλεγχο του σπιτιού σας με ένα click!

Μάθετε περισσότερα για όλες τις κατηγορίες συσκευών της εφαρμογής allSmart HOME powered by nrg στο παρακάτω link:

Εύκολες ιδέες για τη χρήση της εφαρμογής

 • Εγκαταστήστε και ελέγξτε απομακρυσμένα όλες τις συσκευές
 • Απενεργοποιήστε τις συσκευές απομακρυσμένα, όταν δεν τις χρησιμοποιείτε
 • Ελέγξτε αν έχετε αφήσει συσκευές ενεργοποιημένες, ακόμα και όταν είστε μακριά από το σπίτι
 • Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα, μέσω εβδομαδιαίου προγραμματισμού των συσκευών σας
 • Ορίστε την ενεργοποίηση των αγαπημένων σας συσκευών αυτόματα, όταν επιστρέφετε στο σπίτι
 • Αποκτήστε ασφάλεια και έλεγχο για το σπίτι σας, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή
 • Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα για να ανάβει και να σβήνει ο φωτισμός, σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού, ανάλογα με το πρόγραμμά σας

Βελτιώστε την ποιότητα του τρόπου ζωής σας με την τεχνολογία Smart Home της nrg!

Το allSmart HOME powered by nrg, δεν είναι απλά μια εφαρμογή. Είναι μια καινοτόμος ολοκληρωμένη υπηρεσία που βασίζεται στην τεχνολογία IoT (Internet Of Things), και δημιουργεί νέες δυνατότητες για άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια και προστασία στον χώρο σας.

Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε απομακρυσμένα τις συσκευές του σπιτιού σας και να δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα, απλούς αυτοματισμούς που ταιριάζουν στο δικό σας τρόπο ζωής, καλύπτοντας τις ανάγκες σας για άνεση και ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό, ακόμα και όταν λείπετε.

Στην nrg προσφέρουμε πληθώρα από καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα για τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας και του τρόπου ζωής σας. Και το κάνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσα από τη νέα μας εφαρμογή, allSmart HOME powered by nrg.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS και Android συσκευές.

app store      google play

Δείτε στο παρακάτω link συχνές ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους, για τη λειτουργία της εφαρμογής, καθώς και για τις έξυπνες συσκευές της nrg.

 
Μάθετε περισσότερα για τους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου.