Κερδίστε 20% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα Smart Home​!

Κάντε το σπίτι σας έξυπνο με … Smart nrg!

Με το πρόγραμμα Smart nrg μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας έξυπνο, γιατί με κάθε νέα σύνδεση κερδίζετε 20% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα Smart Home​​ στο allSmart.gr!

Κάντε την αίτησή σας σήμερα εδώ ή καλέστε στο 18101, μπείτε στην παρέα του Smart nrg και επιλέξτε ανάμεσα από δεκάδες έξυπνες συσκευές που θα βρείτε στο allSmart.gr με 20% έκπτωση.

​​​​​Πως θα λάβετε την έκπτωση σας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκπροσώπησης σας από την nrg, μέσα σε 10 ημέρες, θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο SMS, με ένα 9ψήφιο εκπτωτικό κουπόνι

Κρατήστε αυτό το εκπτωτικό κουπόνι και μπείτε στο allsmart.gr

Επιλέξτε την έξυπνη συσκευή που σας ταιριάζει, βάλτε το εκπτωτικό κουπόνι στο αντίστοιχο πεδίο στο καλάθι αγορών σας και επωφεληθείτε της μοναδικής έκπτωσης που εξασφάλισε η nrg για εσάς!

Ολοκληρώστε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα και κάντε το σπίτι σας έξυπνο!

Και μην ξεχνάτε! Με κάθε επιπλέον σύνδεση στο Smart nrg, λαμβάνετε ακόμα ένα εκπτωτικό κουπόνι!

 

Η ενέργεια σήμερα έχει άλλη λογική… και στο έξυπνο σπίτι!

«Έξυπνο» χαρακτηρίζεται το σπίτι που μπορεί να συνδιαλέγεται με όρους τεχνητής νοημοσύνης με τον ιδιοκτήτη του! Ακούγεται περίπλοκο, κι όμως η λογική του είναι εξαιρετικά απλή, και γίνεται πραγματικότητα με τον πιο εύκολο τρόπο: 

Εξοπλίζοντας το σπίτι σας με έξυπνες συσκευές από το allsmart.gr, οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν από το κινητό σας τηλέφωνο ή tablet, με ένα μόνο κλικ!

Μετά τα Smart phones και τα smart watches, πλέον ακολουθούν στην καθημερινότητά μας και οι σκούπες ρομπότ, οι έξυπνες λάμπες, πρίζες, τα συστήματα ασφαλείας, τα έξυπνα κουδούνια, οι κάμερες, θερμοστάτες, τα ηχεία και πολλές ακόμα συσκευές που μπορούν να αναβαθμίσουν το… IQ του σπιτιού σας!

Δημιουργήστε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ένα αυτοματοποιημένο σπίτι, το οποίο θα μπορείτε να το ελέγχετε από το κινητό σας τηλέφωνο ή και μόνο με τη φωνή σας, και θα «δουλεύει» για εσάς! Κάντε σήμερα πραγματικότητα αυτό που μέχρι χθες φάνταζε αδύνατο!

 

Γιατί, και για smart home η λογική λέει… nrg!

 

Και μην ξεχνάτε! Επιλέγοντας το πρόγραμμα Smart nrg, εκτός από 20% σε επιλεγμένα προϊόντα Smart Home​​ στο allsmart.gr, απολαμβάνετε και εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις στο ρεύμα του σπιτιού σας κερδίζοντας επιπλέον και €25 Δωροκάρτες Shell με κάθε νέα σύνδεση!

smart nrg