Σχετικά με εμάς

Η nrg είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη.

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι πελάτες μας αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

Η ιστορία μας

Η nrg ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην αγορά της ενέργειας το 2012 και σήμερα, αποτελεί ήδη μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της ενέργειας στην Ελλάδα. Έχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και ένα δυναμικό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο, που αποτελείται από οικιακούς καταναλωτές, μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η nrg τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

Το Μέλλον μας

Το μακροπρόθεσμο πλάνο μας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, ως μέλος της οικογένειας του Ομίλου MOTOR OIL, η nrg διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα.

“Πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα  η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προγραμμάτων ενέργειας, που καλύπτουν όλες του τις ανάγκες”

Όραμα και Στόχος

Το όραμά μας είναι ελληνικό και εξωστρεφές. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας, συντονισμένοι με τις διεθνείς εξελίξεις, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα εμπειρία στην παροχή ενέργειας.

Παράλληλα, η συναίσθηση του ρόλου μας σε έναν τομέα δομικό για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας, μας ωθεί να προσθέτουμε αξία σε κάθε μας δραστηριότητα.

Οι άνθρωποί μας

Επιλέγουμε ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες μας, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική μας. Έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ταυτόχρονα υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση. Χρειαζόμαστε την ενέργεια όλων για να σχεδιάζουμε κορυφαία προγράμματα προμήθειας ρεύματος και φυσικού αερίου, να προσφέρουμε τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς, να μελετάμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να είμαστε πάντα δίπλα του, προσφέροντάς του οικονομία και αξιοπιστία. Και το έχουμε καταφέρει χάρη στην ομαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο του καθενός. Η δυναμική που ανέδειξε την nrg σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες ενέργειας στην ελληνική αγορά σε τόσο λίγα χρόνια, δεν είναι τυχαία. Οφείλεται αποκλειστικά στους ανθρώπους της.

Εάν θέλετε να ενταχθείτε και εσείς στην ομάδα της nrg, ακολουθήστε το παρακάτω link και στείλτε μας το βιογραφικό σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ nrg
"Πρώτη μας προτεραιότητα η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας"

Οι πιστοποιήσεις μας

Στην nrg, ο πελάτης αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό προσφέρει ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η nrg λαμβάνει και διατηρεί διεθνείς πιστοποιήσεις κύρους για τα Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας, της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία, τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, καθώς και για την Περιβαλλοντική Διαχείριση.

 

Motoroil Logo

Ενέργεια με τη σιγουριά της MOTOR OIL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ