Έξυπνες συσκευές

Κατηγορίες έξυπνων συσκευών

1. Ασφάλεια, Έλεγχος & Προστασία

Μέσα από τους έξυπνους αισθητήρες της nrg, έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει σπίτι σας, μέσω του έξυπνου αισθητήρα νερού και του έξυπνου αισθητήρα πόρτας – παραθύρου.

Οι αισθητήρες χρησιμοποιούνται συχνότερα σε πόρτες και παράθυρα που μπορούν να αποτελέσουν πιθανά σημεία εισόδου στον χώρο σας. Μέσω της εφαρμογής, υπάρχει δυνατότητα να λάβετε μια ειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιήσει ένα από τα σημεία εισόδου που έχετε ορίσει. Επιπλέον οι αισθητήρες νερού λειτουργούν με αντίστοιχο τρόπο και συνήθως τοποθετούνται στο έδαφος για πιο έγκαιρη ανίχνευση.

2. Ψυχαγωγία, Φωτισμός και Εξοικονόμηση

Η ψυχαγωγία είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα ενός έξυπνου σπιτιού και επιτυγχάνεται εύκολα και απλά με έξυπνα ηχεία αλλά και έξυπνες λάμπες που αναβοσβήνουν ανάλογα με την ένταση της μουσικής!

Επιπλέον τώρα έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε και σημαντικές μειώσεις στον λογαριασμό του ρεύματός σας, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον! Η εφαρμογή allsmart Home powered by nrg, σας δίνει τη  δυνατότητα να χρησιμοποιείτε εκείνες τις συσκευές που θέλετε, ακριβώς για τον χρόνο που θέλετε, ελαττώνοντας την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνετε. Ελέγξτε το φωτισμό του χώρου σας με έξυπνους λαμπτήρες, προγραμματίστε τη λειτουργία των συσκευών σας με έξυπνες πρίζες και πολύπριζα και παρακολουθείστε πόση ενέργεια έχετε δαπανήσει.

- Έξυπνος φωτισμός: Χρησιμοποιήστε έξυπνες λάμπες, για να μετατρέψετε τα συμβατικά φώτα σε έξυπνα. Αντικαθιστώντας τις παλιές σας λάμπες με έξυπνες, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε το συνολικό  φωτισμό του χώρου σας!

Με τις «έξυπνες» λάμπες, μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό του χώρου σας, την ένταση, τη φωτεινότητα, το χρώμα και την ατμόσφαιρα ενός δωματίου.

Με τις «έξυπνες» ταινίες LED που υποστηρίζουν 16 εκατομμύρια χρώματα, μπορείτε να προσφέρετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ακόμα και διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια με τα παιδιά.

- Έξυπνες πρίζες και πολύπριζα: Εξοικονομήστε χρήματα, ελέγχοντας ακόμα και ξεχασμένες συσκευές που είναι σε λειτουργία χωρίς να χρειάζεται ή ενώ εσείς λείπετε από τον χώρο σας. Προγραμματίστε την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή τους στο χρόνο που εσείς ορίζετε.

- Έξυπνα ηχεία: Με τα έξυπνα ηχεία που είναι συμβατά με την εφαρμογή της nrg, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από το να ακούτε απλώς μουσική! Μπορούν να σας πουν τον καιρό, να σας ενημερώνουν για την επικαιρότητα και τις ειδήσεις και να λειτουργήσουν ως προσωπικοί βοηθοί της ολοκληρωμένης υπηρεσίας smart home στον χώρο σας. Με τη βοήθεια των «έξυπνων» ηχείων, μπορείτε να ελέγχετε σχεδόν κάθε σημείο του σπιτιού σας μόνο με τη φωνή σας. Ρωτήστε την Alexa εάν είναι ακόμα ανοιχτή η καφετιέρα στην κουζίνα, χρησιμοποιήστε τη Siri για να σβήσετε το φως που αφήσατε στον επάνω όροφο και μάθετε τη θερμοκρασία με τη Google Assistant.

 

Δείτε εδώ  τις 16 πιο δημοφιλείς συσκευές που βρίσκονται στα καταστήματά μας. Όλες τις υπόλοιπες συσκευές θα τις βρείτε στο allsmart.gr